Sisteme & Kit-uri Fotovoltaice
Sistem Fotovoltaic 1...

Compara

Sistem Fotovoltaic 15 kW- Prosumator

review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star

Brand Verificat

Sistem Fotovoltaic 15 kW- Prosumator

Informații produs

Știai că prețul energiei fotovoltaice per watt a scăzut cu 96% în ultimii 20 de ani? Acoperișul tău este o resursă neexploatată. Economiseste bani și protejați mediul prin producerea de energie solară. Soluția noastră la cheie este concepută pentru a vă ajuta să obțineți un sistem fotovoltaic fără costuri sau complicații ascunse. Devino prosumator si uită de prețul la energie! Ai nevoie de un sistem fotovoltaic mai puternic decât cele pe care le-ai văzut pe site-ul nostru, sau esti interesat de variante cu stocare? Ia legătura cu noi și obține oferta potrivită pentru tine!

Livrat de Charger.ro:

la comandă

Livrare estimata Miercuri, 21 August

la comandă

În stoc

Livrare și retururi gratuite la anumite produse selectionate

Plată securizată a tranzacțiilor efectuate

Garanție și montaj, de la parteneri autorizați

Descriere

Descriere produs

Productie anuala estimata: 22150 kWh Suprafata necesara: 74 mp Sistemul fotovoltaic este la cheie și conține următoarele: 33 Panouri Fotovoltaice Tier 1 - Longi/Canadian Solar/Trina Solar/Tide Solar Invertor trifazic - - Huawei/Fronius/Growatt/Solplanet/INVT Smart Meter Structura de montaj din aluminiu Tablou electric pentru curent continuu/alternativ (sigurante diferentiala, descarcatori, Fusibile DC) Conectica (Conectori MC4, Cablu solar, Cablu Flexibil de alimentare, Cablu de date CAT 6 , Tub PVC, Copex Metalic, Cablu de impamantare, material marunt) Montaj Transport Punere in functiune Intocmire si depunere dosar prosumator Garantie individuala echipamente incluse in centrala fotovoltaica (conform garantie producator) precum si garantie de buna executie de 24 luni de la PIF pentru centrala fotovoltaica.

Caracteristici

Productie anuala estimata: 22150 kWh Suprafata necesara: 74 mp Sistemul fotovoltaic este la cheie și conține următoarele: 33 Panouri Fotovoltaice Tier 1

Longi/Canadian Solar/Trina Solar/Tide Solar Invertor trifazic

Huawei/Fronius/Growatt/Solplanet/INVT Smart Meter Structura de montaj din aluminiu Tablou electric pentru curent continuu/alternativ (sigurante diferentiala, descarcatori, Fusibile DC) Conectica (Conectori MC4, Cablu solar, Cablu Flexibil de alimentare, Cablu de date CAT 6 , Tub PVC, Copex Metalic, Cablu de impamantare, material marunt) Montaj Transport Punere in functiune Intocmire si depunere dosar prosumator Garantie individuala echipamente incluse in centrala fotovoltaica (conform garantie producator) precum si garantie de buna executie de 24 luni de la PIF pentru centrala fotovoltaica.

Fișa tehnică

Categorie generala

Power

15 kW

Impactul în mediu

Economii sigure la factura ta.Generează propria energie regenerabilă și poți economisi până la 100% la factura la energie electrică.
Investește într-o casă pentru viitor.Instalează o baterie pentru a stoca energie sau cuplează panourile cu un încărcător pentru mașina electrică pentru a o încărca în timp ce te odihnești.
Protejează planeta.Când consumi propria energie solară și 100% verde, ajuți planeta. Pe durata de viață utilă a instalației tale fotovoltaice, eviți intrarea în atmosferă a 40 de tone de CO2, aceeași cantitate pe care o pot absorbi 625 de stejari.

Completează formularul și obține o ofertă personalizată!

1

Date de contact

Mai multe produse

Energia verde, acum mai aprope de tine!
Abonează-te la newsletter-ul Charger.ro și fii la curent cu cele mai noi informații despre produsele noastre!

Cei care au investit în noi

Bravva
Autonom Ventures

Stații de încărcare

Sisteme fotovoltaice

Devino partener

Despre noi

Opțiuni de finanțare

Energy-pedia

Contact

Favorite

Cont