Masini Electrice
Stație de încărcare ...

Compara

Stație de încărcare inteligentă trifazică pentru acasă LEKTRI·CO TRI cu Wi-Fi, cablu Type 2 de 5m inclus, 6A-32A, putere de încărcare până la 22kW, stație de încărcare pentru mașini electrice, aplicație mobile dedicată, montaj interior/exterior, protecție IP55

review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star

Brand Verificat

Brand Verificat

Brand Verificat

Brand Verificat

Brand Verificat

Stație de încărcare inteligentă trifazică pentru acasă LEKTRI·CO TRI cu Wi-Fi, cablu Type 2 de 5m inclus, 6A-32A, putere de încărcare până la 22kW, stație de încărcare pentru mașini electrice, aplicație mobile dedicată, montaj interior/exterior, protecție IP55

Lektri.co

Informații produs

Experimentați eficiența încărcării electrice la superlativ cu stația LEKTRI·CO TRI, concepută pentru a se integra perfect atât în mediul rezidențial, cât și în cel comercial. Această soluție de top în domeniul mobilității electrice vă oferă nu doar un accesoriu, ci un partener de încredere în gestionarea nevoilor de încărcare ale vehiculului dumneavoastră electric. Echipată cu un cablu generos de 5 metri, stația LEKTRI·CO TRI facilitează încărcarea rapidă și sigură, indiferent dacă vă aflați acasă, la birou sau în parcarea unui centru comercial. Stația de încărcare LEKTRI·CO TRI, trifazată și de 400V, este perfectă pentru a încărca orice vehicul electric - de la mașini și motociclete până la scutere și alte dispozitive. Cu ajustarea amperajului între 6A și 32A, încarcă de trei ori mai repede decât priza de acasă. Instalarea este ușoară și sigură, neavând nevoie de modificări complexe. Datorită protocolul OCPP 1.6, se poate monta oriunde: în parcări publice sau private, birouri sau spații comerciale. Este compatibilă cu toate tipuri de vehicule și oferă până la 22kW putere de încărcare, pregătind orice mașină electrică pentru drum, fără griji despre limitările de energie. LEKTRI·CO este dedicat promovării mobilității electrice, făcând accesul la încărcare mai ușor și mai convenabil. Mai mult decât un simplu încărcător, LEKTRI·CO reprezintă un angajament către sustenabilitate și un viitor mai verde. Cu LEKTRI·CO, încărcarea devine o parte esențială a vieții cotidiene, îmbunătățind experiența de proprietar al unui vehicul electric și accelerând tranziția către o lume mai puțin dependentă de combustibili fosili.

Livrat de Charger.ro:

30,81 lei

Livrare estimata Duminică, 21 Aprilie

3.825,85 lei

În stoc

Livrare și retururi gratuite la anumite produse selectionate

Plată securizată a tranzacțiilor efectuate

Garanție și montaj, de la parteneri autorizați

Descriere

Descriere produs

STAȚIE DE ÎNCĂRCARE TRIFAZATĂ 22KW – Stație de încărcare inteligentă trifazată Type 2 de 400V este ideală pentru încărcarea vehiculelor electrice, motocicletelor și scuterelor. Setări flexibile de amperaj de la 6A la 32A, această stație încarcă vehiculul dumneavoastră electric de până la 3 ori mai rapid decât o priză de perete obișnuită. CONTROLUL ENERGIEI PRIN APLICAȚIE – Cu aplicația mobilă LEKTRI·CO, aveți posibilitatea să setați cât de puternic să încarce stația mașina dumneavoastră electrică, personalizând astfel încărcarea să fie mai eficientă. Aceast lucru înseamnă că puteți asigura întotdeauna cea mai bună încărcare pentru vehiculul dumneavoastră electric, exact când aveți nevoie. Comutare automată între faze - Această funcție permite comutarea automată între sistemul monofazat și cel trifazic, optimizând utilizarea energiei. Cu această tehnologie, dispozitivul detectează și selectează cea mai eficientă sursă de alimentare pentru consumul de energie, asigurând astfel o mai bună gestionare a energiei regenerabile și o integrare mai armonioasă cu rețeaua electrică a locuinței. Aceasta îmbunătățește eficiența generală și asigură o utilizare maximă a energiei de la sistemul fotovoltaic disponibile. INSTALARE UȘOARĂ - Ușor de instalat în interior sau în exterior. Alegeți între montarea pe perete sau instalarea pe un stâlp metalic. Setați puterea de încărcare potrivită pentru casa dumneavoastră, ajutând la evitarea suprasarcinii. Urmați instrucțiunile incluse și personalizați stația de încărcare LEKTRI·CO TRI pentru a se potrivi spațiului dumneavoastră. LEKTRI·CO RFID CARD - Autentificarea RFID necesită ca încărcătorul să fie conectat la internet pentru a actualiza informațiile despre utilizatorii autorizați. Rețineți că poate dura până la 1 sau 2 minute pentru ca încărcătorul să actualizeze informațiile despre utilizator după modificarea setărilor în aplicația LEKTRI·CO. DESIGN COMPACT – Compatibil atât pentru utilizare rezidențială, cât și comercială, tehnologia de ultimă generație și designul minimalist al încărcătoarelor LEKTRI·CO se vor integra în orice spațiu. Dotat cu protecții speciale împotriva supraîncărcării și a supraîncălzirii, oferă o soluție de încărcare eficientă și sigură pentru vehiculele electrice, adaptându-se armonios oricărui mediu.

Caracteristici

Type 2 Outlet

Instalare ușoară

Compatibil cu orice EV

Cablu de încărcare lung de 5m cu conector de Tip 2

Siguranță crescută: Tip integrat B RCD – AC 30mA, DC 6mA

Extindeți încărcătorul 1P7K cu modulul nostru M2W pentru încărcare și echilibrare a sarcinii inteligentă.

Pornire și Oprire a încărcării de la distanță

Echilibrarea sarcinii: reglare automată a încărcării dinamice pentru a evita suprasarcina disjunctorului

Conectivitate Wi-fi

Aplicație dedicată

Fișa tehnică

Categorie generala

Greutate Colet [Kg]

5

Dimensiune Colet [HxLxW - mm]

390 x 262 x 127

Curent Maxim [A]

32

Cablu

Da

Lungimea cablului [m]

5

Material

Plastic

Culoare

Negru

Modalitatea de instalare

Montare pe perete

Salt mist

UV radiation

Standard

Display

Nu

Energy Meter

Nu

Application

Da Wi-fi

Static Load Management

Nu

Protecție diferențială

Nu

Frecvență [Hz]

50

Tensiune de alimentare [V]

400

Activarea încărcarii

Aplicatie

RFID & NFC

Da

Dynamic Load Management

Da

Management Software

Da - aplicație dedicată

Power Switch

Da - Aplicație

DC Leakage

Nu

Tip priză încărcare

Type 2

Numărul porturilor de încărcare

1

Priză

N/A

Protecție la apă

IP54

Protecție la impact

IK10

Temperatură operare

-25°C / +50°C

Tipul curentului [Monofazat/Trifazat]

Monofazat/Trifazat

Putere [kW]

22

Bluetooth

Da

Impactul în mediu

Un oraș mai curat și reducerea semnificativă a poluării fonice.
Fără schimburi de ulei și înlocuiri mai puțin frecvente ale plăcuțelor de frână.
Costuri de utilizare mai mici, în comparație cu vehiculele tradiționale.
Experiență de conducere mai bună, eficientă și cu siguranță sporită.
Parcare gratuită în anumite orașe și opțiuni de finanțare guvernamentală.

Review-uri

review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star

Ionescu Liviu

achizitie verificata

"Foarte rapizi și profesioniști. Ii recomand. Ai venit la lucrare a doua zi după telefon și în aceeași zi de plata."

review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star

Cătă Max

achizitie verificata

"După ultlima actualizare, aplicația este foarte eficientă pentru a monitoriza încărcarea dar și stadiul curentului in locuință respectiv consumul existent cu sau fără modd încărcare."

Completează formularul și obține o ofertă personalizată!

Vei primi acces la o ofertă dedicată și completă prin e-mail. De acolo poți începe cu ușurință planificarea individuală împreună cu experții noștri.

1

Date de contact

Mai multe produse

Energia verde, acum mai aprope de tine!
Abonează-te la newsletter-ul Charger.ro și fii la curent cu cele mai noi informații despre produsele noastre!

Cei care au investit în noi

Bravva
Autonom Ventures

Stații de încărcare

Sisteme fotovoltaice

Devino partener

Despre noi

Opțiuni de finanțare

Energy-pedia

Contact

Favorite

Cont