Redu costurile și

investește în locația ta!

Investește în sistemul fotovoltaic potrivit pentru tine și locația ta. Împreună, construim un profil tehnic și personal, venim în locație, ai posibilitatea de a alege oferta potrivită pentru tine, iar mai apoi, implementăm. Suntem alături de tine și ulterior, în utilizare și mentenanță. Poți reduce costurile cu energia electrică cu până la 65-70%! Investiția inițială este recuperată rapid, într-o perioadă de până la 7 ani, în funcție de valoare și, respectiv, capacitatea de producție.

Economii sigure la factura ta.
Investește într-o casă pentru viitor.
Protejează planeta.

Doar 3 pași către

propriul sistem fotovoltaic

Solicită o ofertă online, completând formularul de contact de mai jos.

Trimite solicitarea, iar noi vom verifica dacă putem implementa proiectul tău. Te contactăm apoi pentru a discuta toate detaliile proiectului tău și, dacă este necesar, stabilim o întâlnire cu tine și unul dintre experții Charger.ro. Recomandăm venirea în locație pentru o verificare.

Sfaturi personale de la experți în domeniul fotovoltaic

Primești o ofertă dedicată prin e-mail. Acolo poți începe o planificare individuală cu unul din experții noștri.

Instalarea sistemului fotovoltaic

Dacă ești mulțumit de ofertă, poți cumpăra sistemul fotovoltaic. Stabilim data și ora pentru instalare împreuna cu tine, iar echipele noastre vor veni în locație pentru a asambla și conecta sistemul.

Completează formularul și obține o ofertă personalizată!

1

Date de contact

Ce zic
clienții
și
furnizorii

"În afară de trendul actual, viitorul mai apropiat sau mai îndepărtat, domeniul transportului urban, cel puțin, îl va constitui vehiculul electric. Nicio problemă să găsim automobile electrice, consultanță, sfaturi etc. Însă, un aspect foarte important pentru o utilizare cursivă a unei astfel de mașini o constituie infrastructura încărcarii electrice! Și aici...sfaturile, comunicarea deschisă și găsirea de soluții potrivite pentru fiecare speță, se găsesc mai greu. De la nivel macro (comercial, dezvoltatori-rezidențial, instituții private sau publice), la nivel micro (pentru uzul personal/domestic), puteți avea cele mai bune soluții si cel mai bun suport de la echipa de la Charger.ro. Sigur, cel mai simplu e sa cumperi o stație de încărcare electrică de pe net, simplu, ușor, din câteva click-uri, dar de cele mai mult ori, achiziția a fost făcută degeaba, stația nepotrivindu-se pe condițiile tehnice ale locației unde se dorea a fi instalată, sau pe nevoile proprietarului/mașinii. Am avut multe întrebări și variabile (Ce stație sa cumpăr? Monofazic? Trifazic? Ce putere/amperaj? Funcție inteligentă sau nu a stației? Cum am semnal sau internet la nivel -1 unde era locul de parcare, să pot folosi funcțiile de pe stație? Cum și unde este mai potrivit să o montez? etc.), la toate acestea găsind un mare, mare ajutor de la echipa Charger.ro, ce mi-a furnizat toate răspunsurile și solutiile potrivite!"

Ștefan Morar

Impactul

Charger.ro

150+

soluții implementate

950

tone

amprentă CO2 salvată

per an

120+

clienți satisfăcuți prin

Charger.ro

Au scris despre noi

Start-up-ul Charger.ro atrage o investiţie de 245.000 euro

Integratorul romȃn de soluții și servicii de green-tech Charger.ro a atras o investiţie de 245.000 de euro de la un grup de investitori, ȋntr-un proces coordonat de Bravva Angels.

Energia verde, acum mai aprope de tine!
Abonează-te la newsletter-ul Charger.ro și fii la curent cu cele mai noi informații despre produsele noastre!

Cei care au investit în noi

Bravva
Autonom Ventures