Cine este Charger.ro?

Charger.ro este primul integrator de soluții și servicii pentru industria energiei verzi - de la stații de încărcare pentru mașini electrice și plug-in hybrid, la sisteme fotovoltaice on-grid și off-grid și soluții Smart City, toate verificate - pentru oameni și companii.

about hero
Misiunea noastră

Misiunea noastră este să oferim clienților oportunitatea de a alege soluția potrivită pentru ei într-un mod sigur, rapid și simplu, dintr-o gamă complexă și completă de produse de pe cele 3 segmente de piață și furnizori verificați și de încredere.

Soluții complete de încărcare
(hardware & software) pentru mașini electrice și plug-in hybrid și accesorii
Soluții Smart City
(dock-uri de încărcare pentru trotinete și biciclete electrice, mobilier și iluminat urban inteligent, soluții de gestionare de deșeurilor, senzori de calitate a aerului)
Sisteme fotovoltaice
on-grid și off-grid

Charger.ro aduce împreună experți din toate ariile

Împreună cu o echipă de experți, furnizori, producători, montatori, consultanți și surse de finanțare, îți oferim posibilitatea de a îți evalua locația în care te gândești să instalezi soluția, nevoile tale specifice și așteptările tale în timp. În plus, poți comanda soluțiile împreună cu consultanță dedicată tehnică și financiară, dar și împreună cu servicii de montaj și ajutor în utilizare și mentenanță.

bg

Cum funcționează

Charger.ro?
Cumpărători
Producători și instalatori
how-it-works-card1

Profilul tău personal.

Ai acces la o echipă de experți la un click distanță. În funcție de context, îți oferim soluții individuale și consultanță dedicată realizată de echipa de experți Charger.ro.

how-it-works-card2

Gamă mare de soluții, servicii și oferte.

În baza profilului și nevoilor tale, îți punem la dispoziție o selecție de produse și soluții complete. Generăm o ofertă personalizată, care compară majoritatea opțiunilor existente în piață.

how-it-works-card3

Instalare realizată de electricieni autorizați.

Analizăm locația, revenim cu un raport și te potrivim cu o echipă de instalatori specializați, care vin în locația ta și implementează cu succes soluțiile selecționate.

how-it-works-card4

Suport 24/7

Suntem alături de tine pe tot parcursul utilizării soluțiilor - prin configurare, suport și servicii de mentenanță.

presentation video overlay

Echipa Charger.ro

charger-team
charger-team
charger-team
charger-team

2011

Membrii echipei s-au cunoscut în cadrul proiectului "Atelierul de Proiectare", o revistă națională de arhitectură, creată de studenți pentru studenții de la Facultatea de Arhitectură din București.

2013

Având viziune creativă, expertiză tehnică și experiență pe piața produselor prietenoase cu mediul și a energiei regenerabile, proiectul s-a transformat în business, prin biroul de proiectare de arhitectură și design interior – TRIPTIC Studio.

2017

Echipa a dezvoltat și proiectul Green Spots, un startup axat pe producția de încărcătoare solare urbane, stații de încărcare pentru trotinete și mobilier urban inteligent.

2021

Charger.ro ia naștere!

2023

Echipa a crescut cu oameni talentați și pasionați de industrie. Împreună, furnizăm soluții 360 ce contribuie la îmbunătățirea calității spațiului construit și a comunității prin soluții pentru viitor.

De ce să cumpăr prin Charger.ro?

Soluție personalizată. Suntem alături de tine în alegerea soluției potrivite, cu informații de calitate de la experți. Ne uităm la aspectele tehnice și personale, și construim o soluție dedicată.

Resurse. Chiar dacă nu ai o pregătire în domeniu, poți înțelege utilitatea și beneficiile fiecărei soluții. Educația stă la baza fiecărei mișcări, iar o revoluție verde are nevoie de informație pentru a deveni tangibilă!

Comunitate. Ai posibilitatea de a lăsa comentarii și note la soluțiile listate pe platformă. În plus, vei găsi mereu informații de calitate și vei fi la curent cu cele mai noi tehnologii din industrie.

Surse de finanțare. Există bani și pentru soluțiile „verzi”! Venim către tine cu informații despre sursele de finanțare și programele disponibile în acest moment.

One-stop-shop. Împreună cu parteneri și experți, suntem alături de tine la fiecare pas - printr-o filtrare dedicată soluțiilor, consultanță, finanțare, echipe de instalare și, mai apoi, în utilizarea și mentenanța soluțiilor.

Certificări BREEAM & LEED și impact direct în raportările CSR și ESG. Implementarea de soluții din portofoliul nostru au o contribuție directă în punctajele BREEAM și LEED, dar și în valoarea bunurilor tale.

Energia verde, acum mai aprope de tine!
Abonează-te la newsletter-ul Charger.ro și fii la curent cu cele mai noi informații despre produsele noastre!

Cei care au investit în noi

Bravva
Autonom Ventures

Stații de încărcare

Sisteme fotovoltaice

Devino partener

Despre noi

Opțiuni de finanțare

Energy-pedia

Contact

Favorite

Cont