Împreună cu Charger.ro?

Charger.ro este primul integrator de soluții și servicii pentru industria energiei verzi - de la stații de încărcare pentru mașini electrice și plug-in hybrid, la sisteme fotovoltaice on-grid și off-grid și soluții Smart City, toate verificate - pentru oameni și companii.

Clienții, partenerii și furnizorii noștri

Charger.ro vine în ajutorul tău!

Împreună, putem furniza soluții 360° ce contribuie la îmbunătățirea calității spațiului construit și a comunității prin soluții pentru viitor!

Comunitate
Acces la o bază mai mare de clienți, o comunitate cu obiceiuri sustenabile, studii de piață și informații relevante pentru soluțiile tale
Vânzări accelerate
Cuplăm soluțiile tale cu surse de finanțare pentru a ușura vânzarea și a ajută cât mai mulți clienți să beneficieze de energie verde.
Strategie
Construim împreună cu tine o strategie de marketing, vizibilitate și servicii conexe, fără timp și costuri pierdute
Educație
Dezvoltăm și lansăm pachete de conținut educațional, care contribuie atât la educarea publicului, cât și la o promovare activă în piață și în interiorul comunității

De ce să devin partener Charger.ro?

Acces la o echipă de experți și specialiști. Suntem acreditați de Banca Mondială în Regenerare Urbană și am construit o echipă de specialiști - arhitecți, ingineri și instalatori..

Statistici și informații relevante. Îți punem la dispoziție informații relevante despre mersul pieței și preferințele cumpărătorilor, pentru a ajunge mai repede la clienți.

Project management. De la consultanță, la profilul tehnic al clientului - venim către tine cu informațiile complete, pentru a putea face o ofertă și a crește șansele de închidere a proiectelor.

Produsele tale vor fi disponibile de oriunde, oricând: pe desktop, tabletă sau de pe telefon. Credem că energia verde și tehnologiile noi nu trebuie să fie doar pentru specialiști!

PR & Marketing. Construim împreună cu tine o strategie de marketing, PR și servicii conexe, fără timp și costuri pierdute. Îți punem la dispoziție informații relevante despre mersul pieței și preferințele cumpărătorilor, pentru a ajunge mai repede la clienți.

Contribui la o societate mai verde. Încă de la început, misiunea noastră a fost aceea de a aduce mai aproape de oameni soluții și produse din industria clean-tech. Credem că industria energiei verzi nu este doar instrument de „salvare a planetei”, ci o evoluție tehnologică a modului în care trăim!

Clienți noi. Ai posibilitatea să testezi un nou canal de vânzare.

Completează formularul
și alătură-te comunității
Charger.ro?
Energia verde, acum mai aprope de tine!
Abonează-te la newsletter-ul Charger.ro și fii la curent cu cele mai noi informații despre produsele noastre!

Cei care au investit în noi

Bravva
Autonom Ventures