Împreună cu Charger.ro?

Charger.ro este primul integrator de soluții și servicii pentru industria energiei verzi - de la stații de încărcare pentru mașini electrice și plug-in hybrid, la sisteme fotovoltaice on-grid și off-grid și soluții Smart City, toate verificate - pentru oameni și companii.

partner hero

Clienții, partenerii și furnizorii noștri

Premii obținute

Eu Industry Days

Top 3 startup-uri finaliste la EU Industry Days 2022, Bruxelles, Belgia

Eu Industry Days

Co-founded by the European Union & EIT - Climate - KIC

Eu Industry Days

Certificați de către Banca Mondială, Comisia Europeană, ANRE, AFM în regenerare, mobilitate urbană și sustenabilitate

Charger.ro vine în ajutorul tău!

Împreună, putem furniza soluții 360° ce contribuie la îmbunătățirea calității spațiului construit și a comunității prin soluții pentru viitor!

Comunitate
Acces la o bază mai mare de clienți, o comunitate cu obiceiuri sustenabile, studii de piață și informații relevante pentru soluțiile tale
Vânzări accelerate
Cuplăm soluțiile tale cu surse de finanțare pentru a ușura vânzarea și a ajută cât mai mulți clienți să beneficieze de energie verde.
Strategie
Construim împreună cu tine o strategie de marketing, vizibilitate și servicii conexe, fără timp și costuri pierdute
Educație
Dezvoltăm și lansăm pachete de conținut educațional, care contribuie atât la educarea publicului, cât și la o promovare activă în piață și în interiorul comunității

De ce să devin partener Charger.ro?

Acces la o echipă de experți și specialiști. Suntem acreditați de Banca Mondială în Regenerare Urbană și am construit o echipă de specialiști - arhitecți, ingineri și instalatori..

Statistici și informații relevante. Îți punem la dispoziție informații relevante despre mersul pieței și preferințele cumpărătorilor, pentru a ajunge mai repede la clienți.

Project management. De la consultanță, la profilul tehnic al clientului - venim către tine cu informațiile complete, pentru a putea face o ofertă și a crește șansele de închidere a proiectelor.

Produsele tale vor fi disponibile de oriunde, oricând: pe desktop, tabletă sau de pe telefon. Credem că energia verde și tehnologiile noi nu trebuie să fie doar pentru specialiști!

PR & Marketing. Construim împreună cu tine o strategie de marketing, PR și servicii conexe, fără timp și costuri pierdute. Îți punem la dispoziție informații relevante despre mersul pieței și preferințele cumpărătorilor, pentru a ajunge mai repede la clienți.

Contribui la o societate mai verde. Încă de la început, misiunea noastră a fost aceea de a aduce mai aproape de oameni soluții și produse din industria clean-tech. Credem că industria energiei verzi nu este doar instrument de „salvare a planetei”, ci o evoluție tehnologică a modului în care trăim!

Clienți noi. Ai posibilitatea să testezi un nou canal de vânzare.

Completează formularul
și alătură-te comunității
Charger.ro?
Energia verde, acum mai aprope de tine!
Abonează-te la newsletter-ul Charger.ro și fii la curent cu cele mai noi informații despre produsele noastre!

Cei care au investit în noi

Bravva
Autonom Ventures

Stații de încărcare

Sisteme fotovoltaice

Devino partener

Despre noi

Opțiuni de finanțare

Energy-pedia

Contact

Favorite

Cont