Sisteme & Kit-uri Fotovoltaice
Kit Sistem Fotovolta...

Compara

Kit Sistem Fotovoltaic 8 kW - On grid, trifazic

review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star
review star

Brand Verificat

Kit Sistem Fotovoltaic 8 kW - On grid, trifazic

Charger.ro

Informații produs

Știai că prețul energiei fotovoltaice per watt a scăzut cu 96% în ultimii 20 de ani? Acoperișul tău este o resursă neexploatată. Economiseste bani și protejați mediul prin producerea de energie solară. Soluția noastră la cheie este concepută pentru a vă ajuta să obțineți un sistem fotovoltaic fără costuri sau complicații ascunse. Devino prosumator si uită de prețul la energie! Ai nevoie de un sistem fotovoltaic mai puternic decât cele pe care le-ai văzut pe site-ul nostru, sau esti interesat de variante cu stocare? Ia legătura cu noi și obține oferta potrivită pentru tine!

Livrat de Charger.ro:

Gratuit

Livrare estimata Joi, 1 August

22.578,15 lei

În stoc

Livrare și retururi gratuite la anumite produse selectionate

Plată securizată a tranzacțiilor efectuate

Garanție și montaj, de la parteneri autorizați

Descriere

Descriere produs

Acest kit NU contine montaj. transport. punere in fuctiune sau intocmire si depunere dosar prosumator. Toate accesoriile electrice necesare sunt incluse in kitul ofertat (cabluri. sigurante. tablou. descarcator. etc.) Suprafata necesara de acoperis pentru instalarea panourilor este de aproximativ 5 m2 pentru 1 kw. Structura de montaj din acest kit este destinata acoperisului din tigla metalica. Pentru alte tipuri de acoperis (tigla ceramica. tabla cutata. panou sandwitch sau tabla faltuita) se percepe un cost extra de 10 EUR/kW. Pretul transportului este de 1.13 euro + TVA / km (doar dus) indiferent de dimensiunea pachetului. Suport tehnic: pentru punerea in functiune costul este 350 euro + TVA + transportul tehnicianului. Daca punerea in functiune nu poate fi realizata din motive care nu tin de noi. putem face o constatare si recomandarile necesare. iar la a doua deplasare nu se va mai plati decat transportul. Toate echipamentele care se afla sub garantie vor fi verificate prima data remote-online sau inlocuite (dupa caz). Daca echipamentele nu functioneaza din cauza instalarii sau utilizarii neconforme. putem interveni contra cost pentru remediere.

Caracteristici

Productie anuala estimata: 12200 kWh

Suprafata necesara: 41 mp

18 Panouri Fotovoltaice Tier 1 450 W

Invertor trifazic - Solplanet 8 kW

Smart Meter Pilot Eastron

Structura de montaj din aluminiu

Tablou electric pentru curent continuu/alternativ (sigurante diferentiala, descarcatori, Fusibile DC)

Conectica (Conectori MC4, Cablu solar, Cablu Flexibil de alimentare, Cablu de date CAT 6 , Tub PVC, Copex Metalic, Cablu de impamantare, material marunt)

Fișa tehnică

Categorie generala

Power

8 kW

Impactul în mediu

Economii sigure la factura ta.Generează propria energie regenerabilă și poți economisi până la 100% la factura la energie electrică.
Investește într-o casă pentru viitor.Instalează o baterie pentru a stoca energie sau cuplează panourile cu un încărcător pentru mașina electrică pentru a o încărca în timp ce te odihnești.
Protejează planeta.Când consumi propria energie solară și 100% verde, ajuți planeta. Pe durata de viață utilă a instalației tale fotovoltaice, eviți intrarea în atmosferă a 40 de tone de CO2, aceeași cantitate pe care o pot absorbi 625 de stejari.

Completează formularul și obține o ofertă personalizată!

1

Date de contact

Mai multe produse

Energia verde, acum mai aprope de tine!
Abonează-te la newsletter-ul Charger.ro și fii la curent cu cele mai noi informații despre produsele noastre!

Cei care au investit în noi

Bravva
Autonom Ventures

Stații de încărcare

Sisteme fotovoltaice

Devino partener

Despre noi

Opțiuni de finanțare

Energy-pedia

Contact

Favorite

Cont