article image

27 apr, 2023

Oana Vasiliu

Unde îți poți încărca mașina electrică pe litoral?

Hoteluri cu stații de încărcare pentru mașini electrice la mare. Unde găsiți chargere EV pentru mașina electrică

Hoteluri cu stații de încărcare pentru mașini electrice la mare. Unde găsiți chargere EV pentru mașina electrică

Se deschide oficial sezonul de vară și cu siguranță o să ajungeți măcar pentru un weekend la mare. Dacă luați în considerare un drum cu mașina electrică, litoralul Mării Negre oferă mai multe posibilități de încărcare a mașinii, atât în zone publice, cât și la numeroase hoteluri.

În acest moment, mai multe platforme pun la dispoziție informații despre hoteluri cu stații de încărcare pentru mașini electrice - atât Google Maps, cât și Booking.com, oferă această facilitate - și astfel vă apar locațiile cu astfel de opțiuni. Luați însă în calcul că nu toate unitățile hoteliere și-au făcut un astfel de update, așadar vă sugerăm să căutați informații suplimentare.

Mașina electrică este un mod economic și sustenabil de transport, iar hotelierii de pe litoralul românesc oferă deja diverse opțiuni de cazare, potrivite pentru cei care doresc să găsească un loc de cazare cu stație de încărcat.

Hoteluri cu stații de încărcare mașini electrice Mamaia

Stațiunea turistică Mamaia a fost deschisă cu mai bine de 100 de ani în urmă - în 1906, oferind încă de atunci o zonă de coastă cu o plajă modernă, cu nisip fin, apă relativ mică în zona malului și curenți mai blânzi, care nu formează valuri mari.

 

Arena Regia Hotel_Spa.jpeg

 

Arena Regia Hotel & Spa

Booking

Hotel cu stație de încărcare mașini electrice

Cu o poziție excepțională în nordul stațiunii Mamaia, resort-ul Marina Regia Residence cuprinde un somptuos hotel si spa de 5*, un boutique hotel de 4*, vile de lux, restaurante

elegante și un luxos cort ce poate fi închiriat pentru evenimente.

 

Hotel Alcor Mamaia .jpeg

 

Hotel Alcor

Booking

Hotel cu stație de încărcare mașini electrice

Hotel Alcor este situat în zona de nord a stațiunii Mamaia, și are disponibile 120 de camere și apartamente cu vedere la mare.

 

Hotel Iaki Mamaia.jpeg

 

Hotel Iaki

Booking

Hotel cu stație de încărcare mașini electrice

Asezat în centrul stațiunii, la numai 20m de plajă, fostul Hotel București a trecut printr-un amplu proces de renovare și transformare, oferind astăzi facilitățile unui hotel de 4 stele, cu deschidere spre mare și spre lac.

 

Hotel Manor Mamaia.jpeg

 

Hotel Manor

Booking

Hotel cu stație de încărcare mașini electrice

Hotelul este situat în zona liniștită a stațiunii Mamaia Nord, unde predomină vile spațioase, pensiuni private și hoteluri moderne care oferă servicii excelente.

 

Hotel Opera Mamaia.jpeg

 

Hotel Opera

Booking

Pe lângă spațiile de cazare, turiștii beneficiază de plajă privată a hotelului, dar și de ospitatlitatea personalului din restaurant și baruri.

 

Hotel Prestige Mamaia.jpeg

 

Hotel Prestige

Booking

Hotel cu stație de încărcare mașini electrice

Hotel Prestige Mamaia este unul dintre puținele hoteluri din stațiune construite direct pe plajă. Beneficiază astfel de o poziționare deosebită, camerele având vedere spre mare sau spre promenada din Mamaia.

 

Hotel Scapino Mamaia.jpeg

 

Hotel Scapino

Booking

Hotel cu stație de încărcare mașini electrice

Hotelul Scapino este amplasat în centrul stațiunii Mamaia, la doar 100 m de plajă, la 50 m de stația de Telegondolă și vă oferă servicii de cazare și restaurant la standarde de 4 stele pe durata întregului an.

 

Hotel Vega Mamaia.jpeg

 

Hotel Vega 

Booking

Hotel cu stație de încărcare mașini electrice

Hotel Vega din Mamaia este situat la 10 metri de plajă, fiind unul din puținele hoteluri în care toate camerele au vedere la mare. Construcția, designul și amenajările interioare se bazează pe elementele clasice Feng Shui: foc, pământ, apă și aer.

 

Hotel Zenith Mamaia.jpeg

 

Hotel Zenith

Booking

Hotel cu stație de încărcare mașini electrice

Hotel Zenith are o istorie veche în stațiunea Mamaia, care a început o dată cu numele de Jupiter-Junona. Ultimele renovări au transformat acest hotel în Zenith Conference & SPA în anul 2016, când acesta s-a alăturat grupului Top International Hotels.

Hoteluri cu stații de încărcare mașini electrice Eforie Nord

În ultimii ani, zona Eforie de la malul Mării Negre a trecut prin schimbări majore, cea mai recentă fiind legată de lărgirea plajelor. După noile amenajări, stațiunea a câștigat o porțiune de aproape un kilometru lungime de plajă cu nisip fin.

 

Hotel Europa Eforie Nord.jpeg

 

Hotel Europa

Booking

Hotel cu stație de încărcare mașini electrice

Localizat pe malul Mării Negre, în stațiunea Eforie Nord, premiatul Ana Hotels Europa își întâmpină oaspeții cu grădini luxuriante, camere spațioase și un centru spa de renume internațional.

 

Hotel Koralio Eforie Nord.jpeg

 

Hotel Koralio

Booking

Hotel cu stație de încărcare mașini electrice

Situat în Eforie Nord, Bacolux Koralio are un design nou și atemporal, camere luminoase în nuanțele plajei și a mării, spații de joacă pentru copii și penthouse-uri spectaculoase cu vedere asupra stațiunii, piscină și entertainment.

Hoteluri cu stații de încărcare mașini electrice Neptun-Olimp

Zona Neptun-Olimp are un farmec aparte pe litoralul românesc, cu multe golfuri și plaje, dar și o faleză care completează experiența la Marea Neagră. Mai mult, în apropiere sunt și Lacul Tismana și Pădurea Comorova, ceea ce oferă un climat aparte, vegetația bogată asigurând răcoare în zilele toride.

 

Hotel Capitol Jupiter.jpeg

 

Hotel Capitol

Booking

Hotel cu stație de încărcare mașini electrice

Situat chiar pe malul mării, în Stațiunea Jupiter, o stațiune cu tradiție și în continuă dezvoltare, hotelul oferă vedere către mare, și o serie de oportunități de distracție și relaxare, pentru cei mici și cei mari. Plaja din dreptul hotelului este străjuită de un dig ce formează un mic golf, perfect pentru a vă bucura de apa mării în siguranță.

Chiar dacă nu plecați încă cu mașina electrică spre litoralul românesc, luați în considerare oferta disponibilă prin programul Rabla Plus. Echipa Charger.ro vă poate ajuta cu produsele și accesoriile potrivite pentru viitoarea dumneavoastră mașină, oferind și servicii de consultanță de la achiziție până la implementare și utilizare.

Descoperă stații de încărcare

În acest moment, pe platforma Charger.ro, găsiți peste 150 de stații de încărcare pentru mașini electrice, de la furnizori verificați și de încredere. Indiferent de locația ta, ai parte de consultanță, proiecte personalizate, instalare în toată țara și servicii ulterioare, în funcție de nevoile tale. Alege oferta potrivită pentru tine, iar echipa noastră este alături de tine la fiecare pas din proces. În plus, îți oferim soluții software și aplicații dedicate pentru managementul și gestionarea plăților și a flotelor electrice.

Distribuie

Energia verde, acum mai aprope de tine!
Abonează-te la newsletter-ul Charger.ro și fii la curent cu cele mai noi informații despre produsele noastre!

Cei care au investit în noi

Bravva
Autonom Ventures

Stații de încărcare

Sisteme fotovoltaice

Devino partener

Despre noi

Opțiuni de finanțare

Energy-pedia

Contact

Favorite

Cont