article image

4 sep, 2023

Oana Vasiliu

Am regândit platforma de e-commerce!

Charger.ro a regândit platforma de e-commerce ca să poată răspundă la nevoile specifice ale clienților interesați de soluții verzi. Acum poți filtra diferitele produse în funcție de nevoile specifice - în cazul posesorilor de mașini electrice, care este produsul potrivit pentru mașina personală, în funcție de marca și modelul mașinii, și puterea de încărcare a mașinii cu care este echipată aceasta, dar și puterea disponibilă în funcție de profilul de client.

Charger.ro, primul integrator de soluții și servicii pentru industria energiei verzi, de la stații de încărcare pentru mașini electrice, la sisteme fotovoltaice și soluții smart city pentru oameni și companii, a reimaginat în întregime experiența utilizatorilor pe platforma sa online, punând accent pe sintetizarea informațiilor conform nevoilor individuale și intereselor fiecărui utilizator.

În prezent, platforma oferă o funcționalitate de filtrare specializată pentru cele mai căutate produse de pe platformă, stațiile de încărcare pentru mașini electrice și panouri fotovoltaice, facilitând o experiență online care promovează alegeri personalizate, simple și rapide. De asemenea, platforma are acum opțiunea de a alege profilul cumpărătorului - persoană fizică, cu produse verzi pentru acasă, sau pentru persoane juridice.

Astfel, clienții pot filtra diferitele produse în funcție de nevoile specifice - în cazul posesorilor de mașini electrice, care este produsul potrivit pentru mașina personală, în funcție de marca și modelul mașinii, și puterea de încărcare a mașinii cu care este echipată aceasta, dar și puterea disponibilă în funcție de profilul de client. În cazul panourilor fotovoltaice, clienții pot selecta inclusiv dacă au nevoie de un proiect complet, ce include de la vizita în locație, proiectare și analiză, la furnizarea de echipamente, instalare, punere în funcțiune și chiar și dosar de prosumator, sau doar de kit-ul de echipamente.

„În plus, experiența de filtrare oferită de platforma Charger.ro nu se rezumă doar la aspectul tehnic al produselor. Aceasta vine în întâmpinarea clienților cu detalii extinse și relevante, pentru a asigura că fiecare alegere este perfect adaptată nevoilor lor. Astfel, utilizatorii pot găsi rapid opțiunea care nu doar îndeplinește cerințele tehnice, ci se potrivește și cu preferințele lor personale. Acest nivel de personalizare permite clienților să identifice produsele perfect adaptate pentru proiectele lor, fie că este vorba de o instalație rezidențială sau comercială. Am regândit această abordare detaliată și orientată către nevoile individuale ale clienților pentru a întări angajamentul Charger.ro în a oferi o experiență completă și satisfăcătoare pentru toți cei interesați de soluțiile pentru energie verde,” explică Iulia Dorobanțu, co-fondator și CEO Charger.ro. 

Dezvoltarea tehnică a fost implementată alături de Webmarc și Difrnt., fiind astfel un one-stop-shop cu soluții dedicate, portofoliu complet de produse din tehnologiile verzi, servicii de instalare, mentenanță, garanție și proiecte personalizate, în funcție de nevoile fiecărui client, fie persoană fizică sau companie. O parte semnificativă din investițiile primite de Charger.ro în acest an au dus spre noua platformă, iar noi funcționalități vor fi curând disponibile pe website pentru a simplifica și mai mult experiența utilizatorilor.

În cazul în care informațiile pentru o achiziție viitoare sunt insuficiente, platforma oferă și asistență automatizată, personalizată pentru fiecare domeniu principal, prin intermediul căreia un expert tehnic Charger.ro se adresează clientului cu sugestii potrivite, după ce a fost creat un profil individual, ținând cont de obiceiurile de consum și cerințele tehnice specifice. De asemenea, platforma de e-commerce are și o zonă de conținut educativ, denumit Energy-pedia, cu studii de caz și informații specifice din zona energiei verzi.

Până în prezent, Charger.ro a dezvoltat un portofoliu extins care cuprinde peste 50 de producători și furnizori de servicii, cu aplicabilitate atât în rândul companiilor, cu o atenție deosebită către cele mici și mijlocii, cât și pentru persoanele fizice. Portofoliul Charger.ro include peste 250 de produse ecologice, distribuite în cele trei arii principale ale companiei: mașini electrice, panouri fotovoltaice și tehnologii pentru orașe inteligente.

Distribuie

Energia verde, acum mai aprope de tine!
Abonează-te la newsletter-ul Charger.ro și fii la curent cu cele mai noi informații despre produsele noastre!

Cei care au investit în noi

Bravva
Autonom Ventures

Stații de încărcare

Sisteme fotovoltaice

Devino partener

Despre noi

Opțiuni de finanțare

Energy-pedia

Contact

Favorite

Cont