PARTENERI

Producători și furnizori

Timișoara, România

Scopul LEKTRI.CO este de a accelera tranzitia catre mobilitatea electrica, facilitând încărcarea masinilor. Dezvoltăm încărcătoare inteligente pentru vehicule electrice, astfel încât să nu trebuie să pierdeți prea mult timp căutând setările ideale de încărcare sau cel mai bun moment pentru a încărca.

Suntem dedicați reducerii amprentei de carbon prin combinarea soluțiilor noastre de încărcare cu sisteme fotovoltaice si credem în sustenabilitate și în energia verde. Acesta este motivul pentru care statiile noastre de incarcare sunt usor de integrat cu sisteme fotovoltaice.

Am inceput dezvoltarea statiilor de incarcare LEKTRI.CO in 2017, iar cu experienta capatata in ultimii ani am dezvoltat un incarcator inteligent, conectat si prietenos cu mediul, produs în România.

Helsinki, Finland

Kempower proiectează și produce soluții de încărcare rapidă DC pentru vehicule electrice. Sunt o echipă de oameni pasionați de vehicule electrice cu o înțelegere profundă a pieței de încărcare și o mentalitate practică. Dezvoltarea și producția de produse sunt înrădăcinate în Finlanda, majoritatea materialelor și componentelor lor provenind din surse locale.

Split Region, Croația

Include este o companie croată de hardware, fondată de un Ivan Mrvoš. În mai puțin de 5 ani, a devenit unul dintre cei mai buni producători de mobilier urban inteligent din Europa. Deși a început cu o firmă de producție cu un capital inițial limitat, au reușit să creeze cea mai mare companie de producție de bănci urbane alimentate cu energie solară din lume.

Băncile inteligente Steora reprezintă cea mai avansată bancă urbană de pe piața internațională. Soluțiilor Include oferă încărcarea prin cablu și fără fir pentru toate dispozitivele inteligente, hotspot Wi-Fi gratuit, iluminare stradală pe timp de noapte, senzori pentru urmărirea utilizării bancului și a datelor de mediu și un tablou de bord – o platformă web avansată pentru urmărirea datelor în timp real.

Pentru orașe, soluțiile Include oferă date pentru planificarea urbană din viitor pentru a ajuta astfel la optimizarea spațiilor publice, făcându-le mai eficiente în fiecare aspect pentru cetățenii lor.

Zürich, Switzerland

ABB Ltd. este o corporație multinațională suedeză-elvețiană cu sediul în Zürich, Elveția. Compania a fost înființată în 1988, când suedezii Allmänna Svenska Elektriska Aktiebolaget și elvețiane Brown, Boveri & Cie au fuzionat pentru a crea ASEA Brown Boveri, simplificată ulterior la inițialele ABB.

Cenate Sotto, Italia | București, România

Fondată în 2007, cu o echipă mereu in creștere și un management axat pe calitate, echipa GEWISS din România reușește să ajungă în foarte scurt timp una dintre cele mai apreciate sucursale la nivel global. Se extind repede și secretul reușitei este colaborarea dintre membrii echipei, rapiditatea deciziilor și încurajarea leadership-ului.

Sediul și showroom-ul din București, reprezentanțele locale, cât și showroom-urile din Cluj și Timișoara devin repede un exemplu de excelență în piață.

Limoges, France

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale.
Soluțiile sale complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale, îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.

În 2020, Legrand a raportat la nivel mondial vânzări de 6,1 miliarde de euro, dintre care 801 milioane de euro au fost generate din vânzarea de produse conectate.

Inovația, care include lansarea constantă de produse cu valoare adăugată, precum și achizițiile, sunt cei mai importanți factori cărora li se datorează creșterea companiei.

București, România

Signify este liderul mondial în iluminatul profesional, pentru consumatori și iluminatul pentru Internet of Things. Produsele, sistemele și serviciile noastre de iluminat eficiente energetic oferă clienților noștri o lumină de calitate superioară și sporesc siguranța și confortul vieții de zi cu zi, sporesc productivitatea companiilor și creează un mediu mai plăcut în orașe.

Cu vânzări de 6,5 miliarde Euro în 2020, aproximativ 39.000 de angajați și o prezență extinsă în peste 70 de țări, reușim să deblocăm la nivel global potențialul extraordinar a luminii pentru a da mai multă strălucire vieții și a crea o lume mai bună.

Parre BG, Italy

SCAME PARRE S.p.A., parte a grupului SCAME, este un producător de componente și sisteme pentru instalații electrice în sectorul civil, de servicii și industrial, născut și crescut în munții din Val Seriana superioară, în provincia Bergamo, nordul Italiei.

Din 1963, pe parcursul a mai bine de jumătate de secol de activitate, SCAME nu a trădat niciodată spiritul originilor făcute din atenția față de mediu și persoană, precum și din cercetarea continuă pentru a oferi o inovație care nu este niciodată un scop in sine, dar care se traduce in calitate totala si beneficii reale pentru utilizator.

Barcelona, Spain

Încă din 1997, Circontrol este un producător spaniol care crede în faptul că inovația, internaționalizarea, calitatea și contactul strâns cu clienții este cea mai eficientă modalitate de a oferi cele mai bune produse și servicii la cel mai bun preț.


Oferă o lume de produse noi în fiecare dintre gamele lor de produse:
– Mobilitate (Soluții eficiente pentru parcări)
– eMobility (Soluții inteligente de reîncărcare pentru vehicule electrice)

Rueil-Malmaison, France

Scopul Schneider Electric este de a le oferi tuturor mijloacele necesare pentru a beneficia de energia si resursele noastre, respectand totodata principiile de sustenabilitate. La Schneider, ei numesc aceasta viziune Life Is On.

Cred ca accesul la energie si la solutiile digitale este un drept fundamental al omului. Generatia noastra se confrunta cu o schimbare majora datorita tranzitiei energetice, revolutiei industriale si digitizarii accelerate. Electricitatea este cel mai eficient si cel mai bun vector pentru decarbonizare; combinate cu abordarea economiei circulare, vom avea un impact pozitiv asupra climei ca parte a Obiectivelor de Dezvoltare Durabila ale Organizatiei Natiunilor Unite.

JG Almere, The Netherlands

Victron Energy este o companie privata infiintata in 1975 in Almera. Compania are o reputatie puternica, de neegalat, pentru inovatie tehnica, fiabilitate si calitate a constructiei. Produsele fabricate de ei sunt considerate pe scara larga a fi alegerea profesionala pentru energie electrica independenta. Produsele Victron Energy includ invertoare sinusoidale / incarcatoare, redresoare pentru baterii, convertoare DC / DC, comutatoare de transfer, monitoare de baterii si multe altele. In prezent, compania are aproximativ 200 de angajati care fac tot posibilul ca produsele realizate de ei sa fie de cea mai buna calitate si sa multumeasca pe deplin clientul.

București, România

Sion Solution este integrator de soluții de securitate la nivel național cu o vastă experiență în domeniu și face parte din categoria companiilor care nu doar încearcă, ci și reușesc să facă lucrurile să meargă.
Obiectul principal de activitate il reprezinta proiectarea și execuția de lucrări de instalații electrice curenți tari de joasă tensiune si instalații electrice curenți slabi; sisteme voce-date si sisteme integrate de securitate (efractie, incendiu, CCTV), detectie CO.

Profesionalismul, promptitudinea și flexibilitatea sunt cuvinte cheie atunci când vorbim despre Sion Solution. Sion Solutions aduce în portofoliul Charger.ro echipamente Webasto. 

București, România

VIZIUNEA

MOON este un actor important în universul mobilității electrice.

MISIUNEA

Sunt convinși că obiectivele climatice ale Acordului de la Paris sunt absolut necesare. De aceea, oferă soluții energetice sustenabile, inteligente și digitalizate.

VALORI

Modul în care tratăm oamenii le definește cultura.

La fel ca modul în care lucrează împreună și modul în care percep valorile comune, pentru a își inspira clienții și a încuraja inovația.

Încredere, eficiență, respect, solicitudine, curiozitate, ambiție și exigență.

Stockdorf, Germany | București, România

Grupul Webasto este un partener global de sisteme inovatoare pentru aproape toți producătorii de automobile și printre primii 100 de furnizori din acest sector industrial. Portofoliul de produse al companiei cuprinde o gamă largă de sisteme de acoperiș și încălzire pentru fiecare tip de vehicul și toate tipurile de acționare, precum și sisteme de baterii și soluții de încărcare. Mai mult decât atât, Webasto are o poziție puternică în piața aftermarket, oferind dealerilor și clienților finali soluții și servicii personalizate legate de gestionarea termică și electromobilitate.

Burgas, Bulgaria

Vehicule electrice, transport de persoane sau mărfuri cu autobuze sau camioane electrice? Ecotap folosește cele mai recente tehnici și modele pentru ca dvs. să obțineți tot ce este mai bun, mai rapid, mai inteligent, mai inovator, mai frumos și mai durabil. Acest lucru ne face pe tine și pe noi să fim în frunte, pentru că prin intermediul unui punct de încărcare Ecotap aveți întotdeauna la dispoziție una dintre cele mai inovatoare soluții.

Cluj-Napoca, Romania

GENERAL SECURITY este o companie de elită în domeniul protecției și securității electronice bazate pe tehnicile cele mai moderne și strategiile de ultimă oră existente pe plan mondial. Echipa este mândră de experiența dobândită de-a lungul timpului prin finalizarea de proiecte complexe privind protecția obiectivelor industriale, guvernamentale și rezidențiale. Succesul GENERAL SECURITY se bazează pe inovație și ingeniozitate creând un avantaj cert atât în prezent cât și în viitor în fața oricărei alte firme concurente.

Portofoliul EV-MAG cuprinde soluții pentru încărcarea mașinilor electrice, soluții industriale sau personale, dar și accesorii pentru crearea unui sistem de încărcare electric personalizat după propriile cerințe. Cu o gamă largă de produse la prețuri accesibile, EV-MAG satisface cererile pentru o infrastructură necesară, produsele noastre fiind ușor de instalat în medii publice sau private.

București, România

Echipa CityDock crede în libertatea de mișcare individuală și în orașe cu nivel de poluare redusă. Concentrându-se pe aducerea și implementarea de tehnologii inovatoare, CityDock transformă industria de micro-mobilitate într-un mod adaptabil, fiabil, sigur, eficient și pregătit pentru viitor!

Echipa CityDock crede în libertatea de mișcare individuală și în orașe cu nivel de poluare redusă. Concentrându-se pe aducerea și implementarea de tehnologii inovatoare, CityDock transformă industria de micro-mobilitate într-un mod adaptabil, fiabil, sigur, eficient și pregătit pentru viitor!

Povestea CityDock a început prin a asculta nevoile societății și comunitățiilor noastre, a înțelege frustrările ei de zi cu zi și a concepe o serie de soluții și produse definite de cele mai avansate tehnologii disponibile în prezent. Alăturați-vă echipei CityDock în deblocarea orașelor verzi pentru noi și pentru copiii noștri!

București, România

POVESTEA ECHIPEI REXED

“Pai incepem prin a-ti spune ca suntem niste oameni absolut normali, care si-au achizitionat o masina electrica, iar dupa 2 saptamani de plimbari incolo si-ncoa prin toata tara, ne-am gandit in felul urmator:

-Ori o vindem… Ori ne apucam sa facem ceva in sensul asta…(Caci ne simteam de parca eram intr-un avion deasupra oceanului. Unde puteam sa oprim?)

-Dar atunci ce sa facem? (Ca doar nu suntem Elon Musk…)

 Si intr-un final am decis sa nu o vindem pentru ca ne placea tare mult (acceleratie, silentioasa, usor de intretinut, stiti si voi…). Am zis ca e momentul sa luam atitudine cu privire la asta (asa cum ne pricepeam noi). Am ales sa o facem oricum, in schimbul unor comentarii de genul :

‘’ in Romania nu e ca in Germania…’’ , ” tot cu frica conducem si e probabil sa  ramanem fara curent si sa facem pana istetului”.

Asa ca ne-am apucat…”

București, România

Green Spots se bazează pe tehnologia secolului 21, reprezentând un motor al inovației și incluziunii. Misiunea sa este de a găsi potențialul nedescoperit din jurul nostru și de a-l folosi pentru a crea produse și soluții, concepute pentru a îmbunătăți viața utilizatorilor urbani.

Green Spots propune mai multe categorii de produse creative de tip smart city, capabile să revigoreze viața urbană și să stimuleze infrastructura publică. Clienții pot alege configurația dorită, soluțiile fiind disponibile cu o listă completă de caracteristici tehnice de optimizare.

PARTENERI EDUCAȚIONALI

Cine suntem?

Suntem o echipă multidisciplinară formată din peste 60 de studenți și proaspăt absolvenți din diverse domenii. Dezvoltăm proiecte și oameni care vor să creeze în România. Ne concentrăm pe sustenabilitate, schimbări climatice, tineret și mediu. Am câștigat peste 50 de premii naționale și internaționale, participând de două ori la cea mai importantă competiție mondială de case solare și tehnologii integrate, Solar Decathlon, în 2014 la Versailles și în 2018 în Dubai.

Acum lucrăm și la ce-a de-a treia participare a noastră, care va fi anul acesta în Wuppertal, Germania.

EFdeN Sustainable City

Un oraș sustenabil începe cu pași mici. Din dorința de a transforma orașele în care locuim pentru generațiile următoare, am pornit acest proiect, care va oferi vizitatorilor posibilitatea de a experimenta ce ar însemna să trăiești într-un astfel de oraș.

Acum lucrăm și la ce-a de-a treia participare a noastră, care va fi anul acesta în Wuppertal, Germania.

Viziune

Credem în comunități sustenabile în care trăiesc oameni educați cu un nivel ridicat al calității vieții.

Misiune

Credem în comunități sustenabile în care trăiesc oameni educați cu un nivel ridicat al calității vieții.

Model de bune practici

În toate activitățile urmărim direcțiile de dezvoltare propuse de UN pentru 2030, aderând la Sustainable Development Filtreazăals.

Scalabilitate

Pornind de la elementele unui oraș smart și sustenabil și modul în care ele se completează, implementăm reprezentativ 8 dintre aceste componente principale și le testăm, comunicând rezultatele.

Rețeaua Națională CIVINET ROMANIA este destinată orașelor din România și din zonele în care se folosește limba română, pentru a împărtăși experiența și cele mai bune practici în dezvoltarea și punerea în aplicare a strategiilor durabile de mobilitate urbană, a politicilor și măsurilor din acest domeniu. Rețeaua este deschisă autorităților locale (municipalități, consilii județene, zone metropolitane, ministere), dar și asociațiilor, centrelor de cercetare, universităților și altor organizații (atât publice, cât și din sectorul privat), care au un interes în transportul urban.

CIVINET este singura rețea din România care are ca scop promovarea abordării.
CIVITAS în domeniul mobilității durabile integrate și a principiilor sale.

Banca Mondială (BM) este o instituţie financiară internaţională, înfiinţată în urma conferinţei de la Bretton Woods (SUA) din 1-22 iulie 1944, odată cu Fondul Monetar Internaţional (FMI). BM reuneşte 189 ţări membre, responsabile de modul în care este finanţată instituţia şi de alocarea fondurilor. BM şi-a început oficial activitatea la 27 decembrie 1945, în urma ratificării acordurilor de la Bretton Woods.

Misiunea sa actuală este duală: eradicarea sărăciei extreme şi promovarea prosperităţii într-un mod unitar. BM este o bancă de dezvoltare care acordă împrumuturi cu dobândă redusă, credite fără dobândă şi grant-uri (credite nerambursabile) ţărilor în curs de dezvoltare. De asemenea, BM este una dintre cele mai importante organisme internaţionale de finanţare a programelor în domeniile sănătăţii, învăţământului, luptei împotriva HIV/SIDA, protecţiei mediului şi a programelor de reducere a datoriei ţărilor sărace.

Cea mai mare mişcare socială din România, cu peste 1.900.000 de voluntari implicaţi în 10 ani de activitate. Viziunea Let’s do it, Romania! este o ţară cu 0 deşeuri, iar valorile organizației sunt:

Fericire

Suntem pozitivi, deschiși și găsim oricând loc de o glumă. Ne distrăm unii cu alții, pentru că ne place ce facem. Molipsim lumea cu optimism și cu încrederea că lucrurile bune sunt posibile

Curaj nebun

Spargem bariere cu idei și proiecte care nu s-au mai făcut niciodată. Avem curajul de a lupta pentru visurile noastre cu pasiune, oricât de nebunești ar părea. Gândim liber și nu ne temem să provocăm un status quo existent.

Spirit de Doer

Suntem oameni implicați care „acționează” și nu doar „vorbesc despre”. Credem în puterea exemplului și mobilizăm sute de mii de voluntari în același spirit.

Sustenabilitate

Suntem dedicați unei cauze care sprijină mediul și comunitatea pe termen lung. Suntem responsabili față de resurse și îi învățăm și pe ceilalți să le prețuiască. Iubim și respectăm planeta Pământ.

Echipă

Credem în „împreună” și știm că oamenii sunt sufletul oricărei mișcări. Avem încredere unii în alții, ne respectăm și avem toleranță pentru diferențele dintre noi.

UrbanizeHub este o comunitate de experți, o platformă colaborativă, un HUB de idei, opinii, proiecte și știri despre orașe inteligente şi dezvoltarea urbană sustenabilă. Scopul lor este acela de a crea o comunitate de oameni responsabili, specialişti în diverse domenii, interesați și implicați în discuțiile despre evoluţia oraşelor.

Pe UrbanizeHub, lideri şi oameni cu viziune vorbesc despre modurile în care oraşele pot deveni mai prietenoase şi le pot oferi locuitorilor o calitate a vieții cât mai bună. UrbanizeHub reprezintă o organizație pentru oamenii visători care vor să vină cu idei și să le pună în practică pentru a trăi într-o lume mai bună.

AcasăCategoriiContul meu
Caută