Acoperișul tău este o resursă neexploatată de energie

Economisește bani și contribuie la mediul înconjurător utilizând energia provenita din soare. A venit momentul să transformăm modul în care vindem și cumpărăm toate aceste soluții!

Ce este sistemul fotovoltaic off-grid?

(independent de rețeaua de electricitate - nebranșat la furnizorul de energie electrică)

Sistemele fotovoltaice off-grid funcționează independent de rețea, dar au baterii care pot stoca energia solară generată de sistem. Sistemul constă de obicei din panouri fotovoltaice, baterie, controler de încărcare, cutie de rețea, invertor, structură de montare.

Ce este sistemul fotovoltaic on-grid?

(legat la rețeaua de electricitate)

Conectat la rețea înseamnă că sistemul dvs. fotovoltaic este legat de rețeaua rețelei locale. Acesta este ceea ce folosesc majoritatea caselor individuale și ansamblurilor rezidențiale. Astfel, vei deveni prosumator, iar reteaua nationala actioneaza ca baterie pentru sistemul tau.

Asset 48@2x-8
Asset 46@2x-8

Care este diferența dintre on-grid și
off-grid?

Sistemul on-grid este unul în care sistemul de energie fotovoltaica este conectat la rețeaua electrică, în timp ce sistemul off-grid este în afara rețelei, înseamnă că sistemul funcționează independent.

Cum funcționează un sistem fotovoltaic hibrid?

Un sistem fotovoltaic hibird, preia energia din panourile fotovoltaice si trimite toata productia catre consumul casei dvs. Surplusul din acest proces este trimis catre baterii, iar cand si bateriile sunt incarcate complet, surplusul final este injectat in reteaua nationala.

Completează informațiile de mai jos, iar noi vom reveni către tine cu o ofertă personalizată pentru nevoia ta.

  Email:

  Puterea avizată a locului dvs. de consum (o puteți regăsi in ATR-ul emis de distribuitorul de energie):

  Caracterul fazic al instalației electrice existente: (monofazic/trifazic)


  Tipul învelitoarei acoperișului:

  Pe viitor luați în considerare adăugarea unor echipamente ce pot spori consumul? (stații de încărcare mașini electrice/pompe de căldură etc.)

  Dacă nu te descurci să răspunzi la întrebările de mai sus ofertă personalizată pentru nevoia ta.

  AcasăCategoriiContul meu
  Caută