Facilităm accesul la soluții și echipamente verzi și inteligente!

Charger.ro este prima platformă online dedicată integral soluțiilor verzi și inteligente. Fie că vorbim de stații de încărcare și accesorii pentru mașini electrice și plug-in hybrid, sisteme de panouri fotovoltaice și off-grid sau soluții ”Smart City” (mobilier urban inteligent, soluții de încărcare pentru micro-mobilitate electrică, senzori de calitate a aerului etc.), Charger.ro oferă un portofoliu complet – de la consultanță și informații utile, la implementare (montaj), mentenanță și management al soluțiilor. 

Valorile noastre

Obiectivul Charger.ro

Charger.ro oferă cumpărătorilor posibilitatea de a alege soluția potrivită într-un mod sigur, rapid și simplu, dintr-o gamă complexă și completă a produselor existente pe piață, de la furnizori verificați și de încredere. Astfel, te ajutăm să reduci timpul și costurile în procesul de achiziție a produsului potrivit pentru tine!

Portofoliul nostru cuprinde încărcătoare pentru mașini electrice și plug-in hybrid, dock-uri pentru trotinete și biciclete electrice, cabluri, accesorii, software, consumabile, mobilier și iluminat urban inteligente și sisteme de panouri fotovoltaice (on & off-grid). Charger.ro aduce împreună furnizori, producători, montatori, consultanți și surse finanțare pentru soluțiile listate.

Cumpărătorii pot beneficia de posibilitatea de a compara soluțiile existente pe piață și de consultanță tehnică și financiară verificată și de calitate, dar și de servicii de transport, montaj, mentenanță și garanție.

O direcție care include sustenabilitatea & educația

Viziunea Charger.ro este de a contribui la îmbunătățirea calității vieții consumatorului final, prin intermediul unor produse sigure și fiabile care sunt fabricate prin tehnologie avansată, ușor de utilizat și ecologice, cu impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Povestea

Echipa fondatoare, formată din Aurel Basuc, Cristian Danciu, Iulia Dorobanțu și Adrian Țuțuianu, și-a început povestea în anul 2011, având viziune creativă, expertiză tehnică și experiență pe piața produselor prietenoase cu mediul și a energiei regenerabile.

In 2010, membrii echipei au dezvoltat împreună “Atelierul de Proiectare”, o revistă națională de arhitectură, distribuită în toate universitățile de arhitectură din România, urmând ca din 2013 proiectul să se transforme în Triptic Studio, un biroul de proiectare de arhitectură, urbanism și design interior.

 

Alături de noi au venit oameni extraordinari care se implică în mod direct în creșterea sustenabilă a poveștii Charger.ro!  

De ce a apărut Charger.ro?

În 2017, echipa a dezvoltat și proiectul Green Spots, un start-up axat pe producția de încărcătoare solare urbane, stații de încărcare pentru trotinete și mobilier urban inteligent. Green Spots a reușit să obțină de-a lungul timpului diverse premii și finanțări la competiții precum Startup Nation, Romania Powerup By EIT Innoenergy, Smart City Industry Awards, Cities of Tomorrow, dar și o finanțare BERD, echipa fiind certificată de Banca Mondială drept consultanți pe design și regenerare urbană.

Împreună, furnizăm soluții 360 ce contribuie la îmbunătățirea calității spațiului construit și a comunității prin soluții pentru viitor.

De ce să cumpăr prin Charger.ro ?

Riscuri zero

Te ajutăm să alegi soluția potrivită pentru nevoia ta, cu produse sigure si informații de calitate de la experți în domeniu.

Comunitatea Charger.Ro

Comunitatea Charger.ro are posibilitatea de a lăsa comentarii și note relevante la soluțiile listate pe platformă.

One-stop-shop

Împreună cu partenerii și experții din comunitatea Charger.ro suntem alături de tine la fiecare pas în alegerea soluției potrivite - consultanță, finanțare și implementare. Astfel, reducem pentru tine timpul și costurile pierdute în achiziția produsului potrivit pentru tine!

Resurse

Chiar dacă nu ai o pregătire în domeniu, poți înțelege foarte simplu utilitatea și beneficiile financiare ale fiecărei soluții. Noi credem că educația stă la baza fiecărei mișcări, iar o revoluție verde are nevoie de informație pentru a deveni tangibilă.

Surse de finanțare

Există bani și pentru soluții „verzi”, orice informatie necesara in acest sens se regăsește pe pagina de Finanțare. Acolo vei afla toate informațiile despre programele disponibile în acest moment.

Charger.ro face parte din cele 10 startupuri finaliste în cadrul InnovX-by BCR 2022! 

AcasăCategoriiContul meu
Caută