Întrebări frecvente

Producători și vânzători

Despre Charger.ro

Charger.ro este un website nou?

Charger.ro este prima platformă online dedicată integral soluțiilor verzi și inteligente. Fie că vorbim de stații de încărcare și accesorii pentru mașini electrice și plug-in hybrid, sisteme de panouri fotovoltaice (on-grid și off-grid) sau soluții ”Smart City” (mobilier urban inteligent, soluții de încărcare pentru micro-mobilitate electrică, senzori de calitate a aerului etc.), Charger.ro oferă un portofoliu complet - de la consultanță și informații utile, la implementare (montaj), mentenanță și management al soluțiilor.

Lucrăm la digitalizarea a cât mai mult din zona de consultanță și implementare a produselor prin intermediul platformei, pentru a reduce costurile și timpul alocat fiecărei decizii, dar și amprenta de carbon atât pentru cumpărători, cât și pentru producătorii listați.
Împreună, furnizăm soluții complete ce contribuie la îmbunătățirea calității spațiului construit și a comunității prin soluții pentru viitor.

Deși suntem noi pe piață, Charger.ro oferă cumpărătorilor posibilitatea de a alege soluția potrivită într-un mod sigur, rapid și simplu, dintr-o gamă complexă și completă a produselor existente pe piață, de la furnizori verificați și de încredere.

Viziunea Charger.ro este de a contribui la îmbunătățirea calității vieții consumatorului final, prin intermediul unor produse sigure și fiabile care sunt fabricate prin tehnologie avansată, ușor de utilizat și ecologice, cu impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Ce experiență are echipa Charger.ro?

Echipa Charger.ro are experiență de peste 8 ani în dezvoltarea și implementarea de proiecte de arhitectură și regenerare urbană, prin intermediul cărora am implementat sute de soluții și echipamente în România. În plus, fondatorii Charger.ro lucrează direct cu Banca Mondială și instituții Europene în proiecte ce vizează acțiunile climatice și în rolul de consultanți acreditați pe regenerare urbană și design. 

Devino partener Charger.ro!

Cum îmi listez produsele pe Charger.ro?

Este simplu și rapid! Trimite-ne un email pe connect@charger.ro, care să conțină o scurtă prezentare a companiei tale și o listă cu soluțiile pe care vrei să le înscrii pe platformă, împreună cu fișele tehnice ale acestora, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp posibil! Echipa Charger.ro te va ajuta să îți listezi produsele și soluțiile în website.


Lucrăm constant la automatizarea acestui proces și, în curând, vei avea acces direct la un cont personal în care vei putea adăuga în ritm real informații despre soluțiile și produsele tale.

Cât mă costă să îmi listez produsele pe Charger.ro?

Nimic! Charger.ro îți oferă posibilitatea să testezi gratuit un nou canal de vânzare, fără costuri suplimentare. Aici poți avea acces la o piață nouă de clienți și accesa informații relevante despre mersul pieței și preferințele cumpărătorilor, pentru a ajunge mai repede la clienți alături de noi.

Te ajutăm să reduci costurile și timpul petrecut în finalizarea proiectelor, într-un mod accesibil și simplu. 

În cât timp îmi primesc banii de la vânzare?

Echipa Charger.ro trimite plățile realizate pe website direct în contul tău, la termenul stabilit prin contract. Dacă ai nevoie de un rulaj mai mare sau mai mic al plăților, suntem deschiși să discutăm o colaborare personalizată pentru businessul tău.

Prețul va fi afișat în euro sau lei?

În acest moment, ne adresăm pieței din România. Prin urmare, prețurile vor fi trecute în lei.

Care sunt beneficiile listării pe Charger.ro?

Este simplu să îți încarci clienții cu energie prin Charger.ro! Ai acces la potențiali noi cumpărători zilnic, tipologii noi de clienți, promovare gratuită a produselor și soluțiilor tale și acces la o comunitate inteligentă, inovativă și cu obiceiuri sustenabile!

Este un proces cu riscuri zero, din care beneficiezi de statistici și informații relevante, o bază nouă de clienți și contribui la o societate mai verde. În plus, te ajutăm să îți reduci timpul și costurile în procesul de vânzare al produselor și finalizare al proiectelor tale. 

Dă click pe zona de ”Devino partener Charger.ro!” și află cum poți deveni parte a comunității Charger.ro și care sunt toate beneficiile acestui proces!

Cum mă delistez de pe Charger.ro?

Trimite-ne un email la adresa connect@charger.ro și spune-ne că vrei să te delistezi. Vom aprecia dacă ne menționezi și motivele deciziei tale.

Echipa Charger.ro lucrează în permanență la îmbunătățirea experienței, atât pentru parteneri, cât și pentru cumpărătorii finali.

Pot să asigur eu transportul, montajul sau mentenanța?

Chiar te încurajăm!

Charger.ro îți oferă posibilitatea să asiguri servicii adiționale pentru produsele vândute prin intermediul platformei. Doar menționează la momentul listării acest lucru, pentru a îl putea transmite clientului de la bun început! În momentul vânzării va apărea pop-up cu textul: ”Montaj, transport sau mentenanță asigurate de compania ta!”

AcasăCategoriiContul meu
Caută