Întrebări frecvente

Pentru cumpărători

Despre Charger.ro.

Charger.ro este un website nou?

Deși suntem noi pe piață, Charger.ro oferă cumpărătorilor posibilitatea de a alege soluția potrivită într-un mod sigur, rapid și simplu, dintr-o gamă complexă și completă a produselor existente pe piață, de la furnizori verificați și de încredere. Viziunea Charger.ro este de a contribui la îmbunătățirea calității vieții consumatorului final, prin intermediul unor produse sigure și fiabile care sunt fabricate prin tehnologie avansată, ușor de utilizat și ecologice, cu impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Ce face Charger.ro?

Charger.ro este prima platformă online dedicată integral soluțiilor verzi și inteligente. Fie că vorbim de stații de încărcare și accesorii pentru mașini electrice și plug-in hybrid, sisteme de panouri fotovoltaice (on-grid și off-grid) sau soluții ”Smart City” (mobilier urban inteligent, soluții de încărcare pentru micro-mobilitate electrică, senzori de calitate a aerului etc.), Charger.ro oferă un portofoliu complet - de la consultanță și informații utile, la implementare (montaj), mentenanță și management al soluțiilor.

Lucrăm la digitalizarea a cât mai mult din zona de consultanță și implementare a produselor prin intermediul platformei, pentru a reduce costurile și timpul alocat fiecărei decizii, dar și amprenta ta de carbon.

Împreună, furnizăm soluții complete ce contribuie la îmbunătățirea calității spațiului construit și a comunității prin soluții pentru viitor.

Ce experiență are echipa Charger.ro?

Echipa Charger.ro are experiență de peste 8 ani în dezvoltarea și implementarea de proiecte de arhitectură și regenerare urbană, prin intermediul cărora am implementat sute de soluții și echipamente în România. În plus, fondatorii Charger.ro lucrează direct cu Banca Mondială și instituții Europene în proiecte ce vizează acțiunile climatice și în rolul de consultanți acreditați pe regenerare urbană și design. 

Pot comanda de oriunde din țară?

Charger.ro poate să îți aducă soluția la tine acasă oriunde pe teritoriul României. De asemenea, asigurăm servicii de montaj și mentenanță în fiecare județ din țară. Vom implementa livrarea produselor și în afara tării, în curând!

Unde este sediul biroului vostru?

Biroul nostru se află în București, pe str. Popa Soare, la nr. 40. 

Biroul nostru nu funcționează ca showroom, așa că te așteptăm online să discutăm mai multe despre energie regenerabilă! 🙂 

AcasăCategoriiContul meu
Caută