Beneficii Charger.ro

Charger.ro este prima platformă online dedicată integral soluțiilor verzi și inteligente. Fie că vorbim de stații de încărcare și accesorii pentru mașini electrice și plug-in hybrid, sisteme de panouri fotovoltaice și off-grid sau soluții ”Smart City” (mobilier urban inteligent, soluții de încărcare pentru micro-mobilitate electrică, senzori de calitate a aerului etc.), Charger.ro oferă un portofoliu complet – de la consultanță și informații utile, la opțiuni de implementare (montaj), utilizare, mentenanță și management al soluțiilor.

Ne propunem să digitalizăm cât mai mult zona de informare, consultanță și implementare a soluțiilor prin intermediul platformei, pentru a reduce costurile și timpul alocat fiecărei decizii, dar și amprenta de carbon atât pentru cumpărători, cât și pentru producătorii și vânzătorii listați.

De ce să devii partener Charger.ro?

Riscuri zero

Ai posibilitatea să testezi gratuit un nou canal de vânzare, fără costuri suplimentare. Te ajutăm să reduci timpul și costurile implicate în achiziția de clienți și finalizarea proiectelor tale!

Statistici și informații relevante

Poți accesa informații relevante despre mersul și statusul pieței și preferințele cumpărătorilor, pentru a ajunge mai repede la clienți, alături de noi.

Bază nouă de clienți

Prin Charger.ro ai acces la o bază nouă de clienți, chiar și în afara ariilor targetate de tine. Produsele tale vor fi disponibile de oriunde, oricând: pe desktop, tabletă sau de pe telefon.

Contribui la o societate mai verde

Încă de la început, misiunea noastră a fost aceea de a aduce mai aproape de oameni soluții și produse inteligente și sustenabile și de a traduce tehnologia pe înțelesul tuturor.

Etape

1

Poți să trimiți un e-mail la adresa “connect@charger.ro” și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

Sau, ne poți contacta direct telefonic la nr. +40 (721) 077 733. 

2

Trimiți câteva documente – avem nevoie de datele firmei, poze și fișe tehnice ale soluțiilor și produselor tale, pentru a le putea lista pe platformă. Poți trimite oferta pentru produsele și soluțiile tale și stocurile disponibile, sau le putem discuta ulterior. Putem lista sute de produse, în funcție de dorințele tale.

3

Charger.ro se ocupă de conectarea soluțiilor și echipamentelor oferite de tine cu nevoile clienților noștri. În plus, putem conecta portofoliul tău și locația cumpărătorilor cu echipe de montaj verificate și de calitate (în cazul în care tu nu poți oferi o soluție completă). 

4

Pregătești și expediezi comenzile înregistrate.

5

Banii ajung în contul tău.

Află mai multe informații în Ghidul Vânzătorului.

AcasăCategoriiContul meu
Caută