Beneficii Charger.ro

Charger.ro este prima platformă integrată dedicată soluțiilor verzi și inteligente. Fie că vorbim de stații de încărcare și accesorii pentru mașini electrice și plug-in hybrid, sisteme de panouri fotovoltaice sau soluții ”smart city” (mobilier urban, soluții de încărcare pentru micro-mobilitate electrică etc.), Charger.ro oferă un portofoliu complet – de la consultanță automatizată, la implementare și management al soluțiilor.

Ne propunem să automatizăm cât mai mult zona de consultanță și implementare a produselor prin intermediul platformei, pentru a reduce costurile și timpul alocat fiecărei decizii, dar și amprenta de carbon atât pentru cumpărători, cât și pentru producătorii listați.

De ce să devii partener Charger.ro?

Riscuri zero

Ai posibilitatea să testezi gratuit un nou canal de vânzare, fără costuri suplimentare. Te ajutăm să reduci timpul și costurile implicate în achiziția de clienți și finalizarea proiectelor tale!

Statistici și informații relevante

Poți accesa informații relevante despre mersul pieței și preferințele cumpărătorilor, pentru a ajunge mai repede la clienți alături de noi.

Bază nouă de clienți

Prin Charger.ro ai acces la o bază nouă de clienți, chiar și în afara ariei targetate de tine. Produsele tale vor fi disponibile de oriunde, oricând: pe desktop, tabletă sau de pe telefon.

Contribui la o societate mai verde

Încă de la început, misiunea noastră a fost aceea de a aduce mai aproape de oameni soluții și produse inteligente și sustenabile.

Etape

1

Trimiți un e-mail la adresa “connect@charger.ro” și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

2

Trimiți câteva documente – avem nevoie de datele firmei, poze și fișe tehnice ale soluțiilor și produselor tale, pentru a le putea lista pe platformă. Poți trimite oferta pentru produsele și soluțiile tale și stocurile disponibile, sau le putem discuta ulterior. Putem lista sute de produse, în funcție de dorințele tale.

3

Charger.ro se ocupă de conectarea soluțiilor și echipamentelor oferite de tine cu nevoile clienților noștri. În plus, putem conecta portofoliul tău și locația cumpărătorilor cu echipe de montaj verificate și de calitate (în cazul în care tu nu poți oferi o soluție completă). 

4

Pregătești și expediezi comenzile înregistrate.

5

Banii ajung în contul tău.

Află mai multe informații în Ghidul Vânzătorului.

AcasăCategoriiContul meu
Caută